Jotenkin sitä on aina så jävla trött, kun pääsee äidin ja isän luo. Juna-asemalla vielä puhkuin ja puhisin energiaa, astuttuani ovesta sisään möngin suoraan sohvannurkkaan torkkumaan. Lapsuuden trauma vai stressiperäinen reaktio? :D

Jooh, tappajaviikko kunnialla takana. Kävin viron peruskurssin ensimmäisellä luennolla ja joudun suureksi surukseni jättämään sen aikataulusekoilujen vuoksi pois. Kiukuttaa. Tykkäsin siitä ihan hirmusti ainakin sen ensimmäisen luennon perusteella. Toisaalta nyt lukujärjestys näyttää paljon, paljon inhimillisemmältä. Olisin silti ollut valmis istumaan lipastolla 10 tuntia keskiviikkoisin. Nih.

Faustuksen sain luettua ihan kivasti silloin maanantai-iltana. Luennoitsija oli onneksi pyöristänyt lukuaika-arviotaan reippaasti ylöspäin. Hitaalla tahdilla minulta kului näytelmän kanssa puolisentoista tuntia. En toki valita, quite on the contrary.

Keskiviikkona hyökkäsin Kämppiksen kanssa nimeltämainitsemattoman kirjakauppaketjun alen alkamista edeltävään kanta-asiakasiltaan. Mukaan tarttui viisi kirjaa (joista tosin yksi lahjaksi oman hyllyn sijasta), jotka lisäilen tuonne kirjahyllylistaani, kunhan pääsen takaisin Mansesteriin. (Kyllä minä luultavasti muistaisin niiden nimet ja kirjoittajat nytkin, mutten taida ihan yksinkertaisesti jaksaa.)

Viikonlopun ohjelmassa sukulointia, mailailua, lueskelua ja ruotsin äänteiden ja prosodian pänttäämistä. Yliopiskelu on kivaa. <3  


/N