Nyt se sitten alkoi. Kevätlukukausi. Minne hiiteen joululoma meni?! Eihän se kurjake ehtinyt edes alkaa kunnolla. Allekirjoittaneella on ohjelmassa ruotsin kieliopin teoriaa ja samaisen kielen suullista kielitaitoa. Englannin tiimoilta lukujärjestyksessä möllöttää myöskin suullista kielitaitoa (Oral Skills) sekä brittikirjallisuutta (British Literature I). Kasvatustieteitäkin pitäisi jossain välissä lueskella ja saada lisäksi yleisen kielitieteen ja fonetiikan peruskurssit pois alta. Keväämmällä on edessä vielä suomenruotsia ja tanskan peruskurssi. Jänskäksi menee. :D

Lukeminen on viikonloppuna rajoittunut lähinnä Nathaniel Hawthornen The Scarlet Letterin uudelleen läpi kahlaamiseen. (Esseen deadlineen aikaa tasan viikko, minulla ei vielä edes aihetta valmiiksi muotoiltuna. Hyvä tulee.) Molemmat luvussa olevat kirjat istuvat kyllä kiltisti yöpöydän kulmalla odottamassa. Ehkä tämä tästä hiljalleen. Seuraavana vuorossa -listalle voisi ehkä lisätä Miika Nousiaisen teoksen Vadelmavenepakolainen. Joskus. Mahdollisesti. Kunhan saadaan nämä pari ensimmäistä opiskeluviikkoa pois alta.

Tällä viikolla pitäisi myös täyttää vino pino työnhakulomakkeita jajajajaja...

Sanokaa vialliseksi humanistilapseksi, mutta minä pidän tästä. Pieni stressi saa aikaan ihmeitä. Saatan jopa saada jotain tehtyäkin nyt, kun deadlinet ovat taas hönkimässä niskaani. Ehkä. Mahdollisesti. Kanske.


/N