Hipshei. Taas yksi tappomeiningin tiistai takana. Aamukahdeksasta iltaviiteen yliopistolla, siihen päälle rästihommat huomista varten iTunesin tarjoillessa (luonnollisesti erittäin hyvää) musiikkia korvaparoilleni. Kuppi kuumaa teetä, kolme sanakirjaa, yksi kielioppi ja parisivuinen teksti ihan vain ajan kuluksi. Yliopiskelu on jotain niin parasta. :>

Tänään Grammatisk teori -luento käsitteli enimmäkseen prepositioita ja verbejä - ja pysyin jopa hereillä. Pakkohan sitä on edes hieman kiinnostua, kun käydään läpi sitä, miten vielä viitisenkymmentä vuotta sitten ruotsin(kin) verbeillä oli eri muodot yksikössä ja monikossa jne. Yleisen fonetiikan peruskurssin luennon jouduin (taas) skippaamaan. Tällä kertaa perusteena HOPS-keskustelu, joka meni ihan kivasti. Kai. Onpa hoidettu pois alta. British Literature I:n ryhmäkeskustelussa aiheena olivat sonetit - ja minun ryhmäni tietysti päätyi keskustelemaan niiden seksuaalisesta luonteesta. ("Shakespeare was a naughty, naughty old bugger.")

Odotan kauhulla sitä, kun joudun aloittamaan työt (kassa kutsuu...) tähän ohelle. (Tarvitsen rahaa. Nythetipaljontänne, kiitos.) Ei enää näitä iltoja, jolloin saa vain istua koneella naputtelemassa ja naureskelemassa itsekseen omille virheilleen. Ikävä tulee, sanonpa vain.

Nyt suihkuun ja sitten peiton alle lämpimään lueskelemaan Guillouta ja ehkä myös kielioppia, jos jaksan innostua. (Epäilenpä, mutta yrittää kannattaa aina. :D)

Gonatt.

/N




Sov ej mer, min vän.
Jag finns här intill.
Återvänd
hit till mig
från dina drömmar i din sömn.